2 december 2021

Leuke pakketten met een fles drank

2 min read
Kerstpakkettenexpress

Hoe je het ook went of keert, een lekker drankje is altijd een populair geschenk met de feestdagen. Na het werk met je partner om even te genieten van het moment, gelukkig zijn hiervoor ook mogelijkheden bij de kerstpakkettenexpress. Er zijn zelfs combinaties mogelijk dat je een fles drank als bedankje geeft aan je relaties en medewerkers, inclusief een leuk geschenk die zij zelf op de website mogen uitkiezen. Dit geschenk wordt dan naar het huis gestuurd van de medewerker. 

Kerstpakkettenexpress

Leuke combinaties mogelijk

Het is natuurlijk geweldig als je leuke combinaties kunt maken met de verschillende pakketten, wil je niet dat een pakket bijvoorbeeld uit alleen eten bestaat dan maak je een mix van producten. Bij de kerstpakkettenexpress zijn er wat dat betreft vele mogelijkheden, het aantal producten is enorm waardoor je de leukste combinaties kunt maken. Je medewerkers en relaties stellen het op prijs wanneer je extra aandacht hebt besteedt om een mooi en gevarieerd pakket samen te stellen.

Feestelijk het jaar uit

We kunnen er kort over zijn, iedere medewerker kijkt er ieder jaar weer naar uit om een mooi kerstpakket te krijgen, natuurlijk wil je deze niet teleurstellen. Door je pakket te bestellen bij de kerstpakkettenexpress heb je de ultieme pakketten, je hoeft in het vervolg niet meer op zoek naar andere leveranciers. Meer dan 20 jaar is het bedrijf al marktleider met de kerstpakketten, en hebben vele grote bedrijven ook al hiervoor gekozen. Kijk rustig rond op de website, heb je vragen dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *