2 december 2021

Financiering zonnepanelen zakelijk

1 min read

Waarom zou je kiezen voor zonnepanelen zakelijk te financieren? Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je liquide middelen niet worden aangesproken. Je hoeft namelijk geen grote investering te maken. Over het algemeen heeft een kantoor of bedrijfspand een grotere oppervlakte dan een particuliere woning. Hierdoor kan je meer zonnepanelen plaatsen. Uiteraard is dat mooi meegenomen, omdat een bedrijfspand veel meer verbruikt. Financiering zonnepanelen zakelijk aanvragen kan bij meerdere partijen en daarom is het altijd handig om diverse afspraken in te plannen, zodat je goed kan vergelijken voordat je een keus maakt. 

zonnepanelen zakelijk

Energiebesparing

Doordat de zon energie opwekt uit de zonnepanelen zorg je ervoor dat er direct energiebesparing is. De zonnepanelen komen als investering op je balans, dus zakelijk mag je het afschrijven zodat je minder winstbelasting hoeft te betalen. 

Doordat je als economische eigenaar gebruik maakt van zonnepanelen kom je in aanmerking voor diverse fiscale voordelen en subsidies. Specialisten kunnen je hierover informeren. Het is ook echt aan te raden om hier gebruik van te maken, omdat je zo voor jezelf goed inzichtelijk krijgt wat er allemaal staat te gebeuren. Zo krijg je meer inzicht in prijzen, service, soorten zonnepanelen en rendement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *